Translate

Turneul de Scrabble Rusca Montana, 3 - 4 mai 2003

La 3 - 4 mai 2003  Clubul Sportiv Meteor organiza o etapa din cadrul Campionatului National de Scrabble pentru Juniori si Cadeti.

Album foto: http://mosgerila.com/poze/Ruscamontana2004.html.
 

Arena de joc: Laboratorul de informatica al Scolii generale din Rusca Montana.
Profesorul Viorel Florea
Presedintele C.S. Meteor
La organizarea turneului au contribuit:
 - Prof. Viorel Florea, presedintele clubului, coordonatorul Comitetului de organizare, din care au mai facut parte Elena Leahu, Petru Lupsa si Gheorghe Turcan;
- Primarul Dorin Ecobici, Manager general Gheorghe Pogea MARMOSIM S.A. Simeria si Ing. Gheorghe Olea GEONIA MARMURA S.R.L. - Sponsori.
- Ing. Cristel Jura – ORNAMENT MARMOR S.R.L., Ing. Oliver Oparlescu – MARMURAR DE RUSCHITA S.R.L. si Ing. Gheorghe Olea, care au asigurat materiale si tehnica pentru confectionarea unei table de demonstratie in intregime din marmura. La confectionarea tablei de cca 200 kg au lucrat meseriasii Viorel Pricop, Mihai Farcas si Radu Florea;
- Ing. Cristel Jura şi Jura Silviu care au donat trofeele şi cupele oferite învingãtorilor
- Prof. Ion Ardelean, directorul scolii;
- Familiile Silviu Jura, Marius Sarbu, Gheorghe Turcan si Viorel Florea, care au gazduit sportivii si insotitorii din afara localitatii, precum si pe oficiali.
 

 

Problema de Compunere

 INTEGRAL... PARTIAL. S-au extras urmatoarele 35 de litere: A A A C C D E E H I I I J L M N N N N O P R T T U U U U V ? ?.
1. Vlad Faur 606 p.


Prin turneul de Juniori si Cadeti de la Rusca Montana Clubul Sportiv METEOR a lansat in circuitul de sala cel putin 20 de noi jucatori (cadeti, juniori si chiar seniori, care vor participa la
concursurile urmatoare), a sensibilizat oficialitati si patroni de la numeroasele firme din localitate, a oferit doua zile de spectacol sportiv cetatenilor comunei, care au urmarit in numar mare desfasurarea intrecerilor.


Repărṭiṭi acest articol!

Comentarii

Articole recente

Revista de Scrabble BUFNIŢA ALBASTRĂ

Scrabble Duplicat 17 ianuarie 2012

OCTAVIAN MOCANU CÂȘTIGĂ ÎN MURCIA