Translate

Internet Scrabble Club - ISC

Internet Scrabble Club - ISC
În decembrie 1999 Wordbiz începea să transmită în limbile română și engleză. Astăzi Isc emite în Internet în 7 limbi (română, engleză, franceză, italiană, neerlandeză, polonă și spaniolă) din localitatea Plano, Republica Texas, SUA si este cel mai frecventat loc de Scrabble online, cu milioane de membri.

Înscrierea în Internet Scrabble Club se face la www.isc.ro/ro.

Se accesează pagina de înregistrare. Se aleg un pseudonim și o parolă. Jucătorul declară o email. Adresa trebuie sa fie activă (dacă ulterior jucătorul va solicita ceva administratorilor o va face de la această adresă iar răspunsul va veni tot acolo). Pentru ca înregistrarea să se efectueze, trebuie ca pseudonimul ales să fie liber și solicitantul să fie de acord cu cateva reguli de fair-play în club.

WordBiz - Internet Scrabble ClubDupă înregistrare se va instala programul de joc WordBiz - interfața cu serverul central și cu ceilalți jucători http://www.isc.ro/ro/download.html.

Jucătorii pot alege o partidă colectivă de Scrabble Duplicat sau partide de Scrabble Clasic (Liber) cu alt jucător sau chiar cu un robot.

Pagini de ajutor www.isc.ro/ro/help/index.html.

O partida demonstrativă de Scrabble Robot - Robot în limba română

Hemera vs Nefertiti

O partida demonstrativă de Scrabble Robot - Robot în limba engleză

Erebos vs AlehinO partida demonstrativă de Scrabble  Ordinateur - Ordinateur în limba franceză

Aether vs Alehin

 Administrația ISC

Florin Gheorghe, CarolFlorin Gheorghe, Carol - creatorul in 1999 al Internet Scrabble Club și al programului WordBizHervé Bohbot (Herve), Franța și Florin Gheorghe (Carol), România - administratorii ISC (Email: http://isc.ro/en/help/contact.html)
Hervé Bohbot (Herve), Florin Gheorghe (Carol)
Împărţiţi acest articol prietenilor şi cunoştinţelor


Comentarii

Articole recente

Exerciţiul de anagramare nr. 26. LINGVISTICE.

OCTAVIAN MOCANU CÂȘTIGĂ ÎN MURCIA

Revista de Scrabble BUFNIŢA ALBASTRĂ