Translate

4 Maestri deapănă amintiri de la celebrele Tabere de Scrabble de la Băile Tușnad

 4 Maestri deapănă amintiri de la celebrele Tabere de Scrabble de la Băile Tușnad

Un careu de ași la Scrabble s-a reunit recent la Câmpulung Moldovenesc

Un careu de ași la Scrabble s-a reunit recent la Câmpulung Moldovenesc pentru a depăna amintiri de la celebrele Tabere de Scrabble de la Băile Tușnad.

2. - Care ați mai fost în ultima vreme la Tușnad? Mai există panoul publicitar din mijlocul stațiunii unde era afișat programul de la sala de Scrabble? Deasupra programului era o poză cu o tânăra înotătoare care arată grațios cu degetul Spre piscină.

1. - Maestrul Michi era responsabil cu afișajul.

3. - Mereu ajungeam cu părul ud la sală.

4. - Nu știu. Eu m-am lăsat prin 2000 de Scrabblele competițional. E mai rentabil să tipăresc ghiduri pentru turiștii care vizitează cetatea Voroneț.

 

Câteșipatru sunt membri fondatori la 30 ianuarie 1994 ai Clubului Sportiv Olimpia Câmpulung Moldovenesc și Maeștri ai Sportului prin Ordinul de ministru din 10 aprilie 2000 al ministrului tineretului și sportului Excelența sa domnul George Crin Laurențiu Antonescu pentru performanțe strălucite în ramura de sport Scrabble.

De la stânga la dreapta, pseudonimul la ISC și clubul actual:

 Maestrul Sportului Alexandru Lucian Lăcătîș, Mihu 1. Maestrul Sportului Alexandru Lucian Lăcătîș, Mihu - C.S. Universitatea Cluj-Napoca

 Maestrul Sportului Cătălin George Latiș, Bubi2. Maestrul Sportului Cătălin George Latiș, Bubi - Edmonton Scrabble Club, Edmonton, Alberta, Canada

 Maestrul Sportului Gheorghe Roman, Gigiuc3. Maestrul Sportului Gheorghe Roman, Gigiuc - C.S. Universitatea Cluj-Napoca

 Maestrul Sportului Mihai Veneamin Negrea, Michi4. Maestrul Sportului Mihai Veneamin Negrea, Michi - C.S. Olimpic-Scrabble Câmpulung Moldovenesc

Aspect de la întâlnirea precedentă din 8 august 2015: http://mosgerilacom.blogspot.ro/2017/08/se-poate-prinde-careu-de-asi-la-scrabble.html.

Comentarii

Articole recente

Woland vs Maestrul Sportului Mihu 646 - 651

Vica vs Hemera 602-526