Translate

Teodora Bohbot - Campioană a Franței la Scrabble Classique Interclubs


Performanțe internaționale ale scrabblerilor români

 

La 22 iunie 2013 Teodora Bohbot, Teo http://mosgerila.com/galeria/B/BOHBOTteodora.htm cucerea titlul de Campioană a Franței la Scrabble Classique Interclubs împreună cu coechipierii Hervé Bohbot și Serge Haenni de la Clubul Montpellier-Scrabble.

 Sunt pasionată de partidele libere din 1990 și extrem de nostalgică după partidele în limba română de la Tușnad, Câmpulung Moldovenesc, Craiova, București- Lacul Tei etc... Am avut plăcerea să redescopăr acest gen și în Franța și să pot participa la numeroase turnee și ulterior la campionatele mondiale de scrabble "classique" - din momentul în care acestea au început să fie incluse în programul CM.

La calificări am realizat performanța de a câștiga împotriva campionului mondial en titre, Pierre-Olivier GEORGET. În finală, desfășurată la Montrouge, datorită coechipierilor mei Hervé Bohbot și Serge Haenni am reușit să câștigăm toate meciurile ca urmare a unei serii de conjuncturi favorabile - fiecare pierzând câte o partidă când ceilalți doi câștigau. 

Championnat de France Interclubs de Scrabble Classique (22 juin 2013): Montpellier détrône Montrouge
Hervé Bohbot, Teodora Bohbot, Serge Haenni
Les Interclubs Classique (4ème édition), disputés à Montrouge. 1. Montpellier (Hervé Bohbot, Serge Haenni Teodora Bohbot, Serge Haenni)
Împărṭiṭi acest articol

Comentarii

Articole recente

Îndreptar de Scrabble. XVI. FONDUL DE CUVINTE ADMISE LA SCRABBLE ÎN LIMBA ROMÂNĂ

Scrabble între roboți la ISC. Hemera vs Zurix