Translate

Teodora Bohbot - Campioană a Franței la Scrabble Classique Interclubs


Performanțe internaționale ale scrabblerilor români

 

La 22 iunie 2013 Teodora Bohbot, Teo http://mosgerila.com/galeria/B/BOHBOTteodora.htm cucerea titlul de Campioană a Franței la Scrabble Classique Interclubs împreună cu coechipierii Hervé Bohbot și Serge Haenni de la Clubul Montpellier-Scrabble.

 Sunt pasionată de partidele libere din 1990 și extrem de nostalgică după partidele în limba română de la Tușnad, Câmpulung Moldovenesc, Craiova, București- Lacul Tei etc... Am avut plăcerea să redescopăr acest gen și în Franța și să pot participa la numeroase turnee și ulterior la campionatele mondiale de scrabble "classique" - din momentul în care acestea au început să fie incluse în programul CM.

La calificări am realizat performanța de a câștiga împotriva campionului mondial en titre, Pierre-Olivier GEORGET. În finală, desfășurată la Montrouge, datorită coechipierilor mei Hervé Bohbot și Serge Haenni am reușit să câștigăm toate meciurile ca urmare a unei serii de conjuncturi favorabile - fiecare pierzând câte o partidă când ceilalți doi câștigau. 

Championnat de France Interclubs de Scrabble Classique (22 juin 2013): Montpellier détrône Montrouge
Hervé Bohbot, Teodora Bohbot, Serge Haenni
Les Interclubs Classique (4ème édition), disputés à Montrouge. 1. Montpellier (Hervé Bohbot, Serge Haenni Teodora Bohbot, Serge Haenni)
Împărṭiṭi acest articol

Comentarii

Articole recente

Primul mare Scrabble Duplicat din România

OCTAVIAN MOCANU CÂȘTIGĂ ÎN MURCIA